Vélemények erről: EroFertil

 • Máté
  Fiatal korában nem értékelte az egészséget, könnyen öltözött. Egyszer, mínusz alatti hőmérsékleten, sokáig hidegben kellett állnom. Először erekciós problémák kezdődtek, majd egyre gyakoribbá vált a vizelési inger. Urológushoz fordultam, tanácsot adott a EroFertil-nek. eleinte nem hittem a kapszulák hatékonyságában, de egy hónapos használat után minden probléma megszűnt.
  EroFertil
 • Levente
  Sokáig nem volt állandó lány, szex havonta 1-2 alkalommal. Megkezdődtek a problémák, eltűnt az intimitás iránti érdeklődés. Az erekció instabillá vált, és a legmegfelelőbb pillanatban eltűnhet. Állandó partner jelent meg, de a potenciával kapcsolatos problémák kényelmetlenséget okoztak. Rendeltem a erofertil-t, használat után a potencia helyreállt.
  EroFertil
 • Máté
  Erekciós problémák, az orvos meddőséget diagnosztizált. Nem tudta, mit tegyen. Szintetikus drogokat szedett, de a hatás nulla volt. A EroFertil tanácsot kapott. Eleinte zavarban voltam, hogy csak az interneten árulják. De a kúra befejezése után elégedett voltam. Megnőtt az állóképesség az ágyban. A spermiumok aktivizálódtak. A feleségemmel tervezünk gyereket.
  EroFertil
 • Viktória
  A férjnek problémái voltak az ágyban. Komplexumok, idegösszeomlások kezdődtek. Egy barátom tanácsot adott a erofertil-nek. A férj szkeptikus volt ezzel a gyógymóddal kapcsolatban. De egy hét használat után az erekció fokozódott, a közösülés elhúzódott.
  EroFertil
 • Viktória
  A EroFertil kapszulák valóban komplexben működnek. A merevedési zavarok eltűntek, a vizeletürítés rendszeressé vált, kezdtem igazán élvezni az intimitást. Észrevettem, hogy az érzelmi stressz elmúlt, teljes mértékben a páromra tudok koncentrálni.
  EroFertil
Felhasználói értékelés EroFertil
4.6
10